Začetniška delavnica moderne kaligrafije

Začetniška delavnica moderne kaligrafije, kjer se boste v treh urah naučili nekaj začetnih kaligrafskih pravil in teorije, natrenirali osnovne poteze, zvadili pisanje posameznih črk in na koncu ustvarili mini izdelek po lastni izbiri. Delavnica bo potekala pod vodstvom Tanje Užmah Mosquera, mlade oblikovalke, ki ima za sabo že nekaj let poučevanja klasičnih kaligrafskih pisav in samostojnega ustvarjanja kaligrafskih izdelkov.

Vsak udeleženec prejme začetni komplet materialov in orodij za pisanje (kaligrafski flomaster, poseben kaligrafski čopič, vodene barve, delovni zvezek). Vse delavnice so organizirane v Sloveniji in potekajo v slovenskem jeziku, razen če se dogovorimo drugače.

Če ti trenutni datumi ne ustrezajo, se lahko prijaviš na obveščanje o naslednjih delavnicah in prejmeš email, ko bodo znani novi datumi, da jih ne zamudiš.

Lokacije, ki me zanimajo:

Osebne in kontaktne informacije bodo uporabljene izključno za namene obveščanja o delavnicah.

Darilni bon

Če poznate koga, ki si želi udeležbe na delavnici moderne kaligrafije, je lahko darilni bon lepa ideja za darilo. Darilni bon je veljaven za prihodnje delavnice, samo spremljajte datume in se prijavite na spletni strani ali na email hello@tutajna.com, ko vam ustreza. Izbirate lahko med digitalnim darilnim bonom, ki ga enostavno sprintate sami ali pa doplačate 2€ (+ poštnina) in prejmete natisnjen darilni bon. Darilni bon je izdan na določeno ime in ga ni možno zamenjati.

Privatne delavnice

Na voljo je tudi možnost privatnih delavnic za skupino znancev, prijateljev, kolektiva, kot teambuilding, ipd. Zagotoviti je potrebno primeren prostor / učilnico z dovolj stoli in mizami ter tablo za pisanje. Cene privatnih delavnic so okvirno: 250€ začetnega stroška in nato +25€ za vsakega udeleženca. Priporočeno je maksimalno 12 udeležencev, zaradi individualnega pristopa. Za več informacij in povpraševanja se prosim javite na email hello@tutajna.com.